[ad_1]
امروز قیمت گوشت قرمز نسبت به دیروز اندکی کاهش یافت.
جواد آزاد ، مدیرعامل اتحادیه ملی صنعت دام گفت: گرانی گوشت قرمز در کشور دلایل مختلفی دارد که برخی از آنها ناشی از عدم توجه سیاستمداران به موضوع تولید گوشت قرمز است. “
آزاد گفت: اولویت دولت توزیع مواد اولیه تولید مرغ ، تخم مرغ ، شیر و در نهایت گوشت قرمز است ، به این ترتیب كشاورزی كه مواد اولیه خود را با نرخ غیر دولتی تهیه كند نتواند گوشت خود را با قیمت مصوب به بازار عرضه كند.
آزاد عامل بعدی در گرانی گوشت را مکانیزم توزیع نامناسب می داند و می گوید وقتی شبکه توزیع نامناسب باشد ، فاصله خرید گوشت از کشاورز تا مصرف کننده توسط برخی دلالان پر می شود و گوشت تولید شده توسط دامدار به دست مصرف کننده نرسد. گوشت تمام شده هزینه اضافی خواهد داشت.
قیمت انواع گوشت قرمز در تاریخ 28 اردیبهشت 1400 به شرح زیر است:
نام محصول |
قیمت هر کیلوگرم (تومان) |
مستقیم با استخوان گوسفند |
134 000 |
گوسفند برتر ران کامل |
124 000 |
کف گوسفند با عضلات |
162 000 |
ران های گوساله را تمیز کنید |
138 500 |
سر گوساله را تمیز کنید |
131 000 |
گردن گوسفند |
132 000 |
ذبح گوساله ها |
91 000 |
گردن گوساله |
126 000 |
فیله گوشت گاو پوست کنده |
161 000 |
قلم گوشت گوساله |
15000 |
دم گوسفند |
62000 |
سر یک گوسفند |
122 000 |
عضلات ساق پا |
122 000 |
دمبل گوساله |
95 000 |
نصف سر گوسفند |
124 000 |
لاشه شکسته یک گوسفند |
122 000 |
نصف ران گوسفند |
138 000 |
[ad_2]