اکتبر 25, 2021

تأثیر COVID-19 بر روی زنجیره های غذایی: چالش ها و فرصت ها برای بخش خصوصی

[ad_1]

ژنو ، 7 ژانویه 2021 – شورای تجارت جهانی توسعه پایدار (WBCSD) امروز طی دومین مشاوره مدیرعامل اجلاس سازمان ملل متحد ، مطالعه مختصری از موانع و فرصت های ناشی از COVID-19 و سیستم های غذایی تحت تأثیر را اعلام کرد. حمایت تجاری برای ایجاد عدالت و پایداری در همه سیستم های غذایی و معیشتی فوری است. این مسئله کوتاه درسهای آموخته شده و بهترین روشها را در مورد چگونگی ساختن یک سیستم غذایی پایدار ، پایدار و عادلانه برای همه جمع می کند و طیف وسیعی از راه حلهای پاسخ سریع و راه حلهای بلند مدت را برای تغییر سیستم غذا بیان می کند.

هنگامی که بیماری همه گیر آغاز شد ، WBCSD برای درک چالش های ناشی از COVID-19 در زنجیره های تأمین مواد غذایی و شناسایی روش های پاسخگویی جمعی مشاغل به این چالش ها ، یک برنامه پاسخگویی ، از جمله پروژه تأمین حیات زنجیره ای را آغاز کرد. این پروژه از شرکتهای عضو ، سازمانهای همکار و بسیاری از متخصصان دعوت می کند تا مشاغل را برای کاهش خطرات ناشی از زنجیره تأمین مواد غذایی ناشی از COVID-19 – مطابق با مسیرهای موجود در راهنمای تحول سیستم غذایی WBCSD ، بسیج کنند.

به منظور ایجاد این روش جدید تفکر و وضعیت ، WBCSD سیستم غذایی را قبل و بعد از شیوع COVID-19 تجزیه و تحلیل می کند تا بیشترین فرصت ها را ارزیابی کند ، تا تجارت را برای اولویت بندی مناطق خاصی که در آن قرار دارند هدایت کند. اقدامات جمعی لازم برای محافظت از زنجیره های تأمین غذا و امکان بازیابی الاستیک سیستم غذایی.

این نسخه کوتاه از زنجیره های تأمین حیاتی ، نتیجه کار گسترده تیم از مارس تا سپتامبر به عنوان بخشی از برنامه پاسخ COVID-19 WBCSD است. این تجزیه و تحلیل و توصیه های دریافت شده بر اساس یک بررسی گسترده ادبیات و بینش منحصر به فرد تیم های پروژه ، اعضا و شرکای ما در زنجیره ارزش مواد غذایی و کشاورزی در نقاط جغرافیایی است. نسخه کوتاه نقاط ضعفی را که COVID-19 در سیستم های غذایی اغلب شکننده نشان داده است شناسایی می کند و بر لزوم بهبود انعطاف پذیری قابل توجه تأکید می کند. این برنامه همچنین بر پایداری و چگونگی تغییر تجارت در سیستم های غذایی برای دستیابی به افراد سالم و یک سیاره سالم متمرکز است ، ضمن دستیابی به اهداف توسعه پایدار 2030 و در نظر گرفتن اختلالات اصلی تعیین شده توسط همه گیر COVID. 19

دایان هولدورف ، مدیر عامل ، غذا و طبیعت ، WBCSD: “در پس زمینه رکود اقتصادی ناشی از بیماری همه گیر Covid-19 ، 50 میلیون نفر دیگر در معرض خطر فقر شدید قرار دارند زیرا ادامه انسداد و محدودیت برای کاهش درآمد ، افزایش بیکاری و قرار دادن غذای مقوی از دسترس بسیاری از مردم است. مشاغل نقشی اساسی و اساسی در محافظت از معیشت و تغذیه مردم در برابر COVID-19 و توسعه تلاشهای جمعی برای ایجاد یک سیستم غذایی عادلانه ، پایدار و پایدار برای همه دارد. “

دیوید نابارو ، مدیر استراتژیک ، 4SD و نماینده ویژه سازمان بهداشت جهانی برای پاسخ COVID-19: “COVID-19 ردیاب اصلی نابرابری ها در جوامع و نقاط ضعف بسیاری از زنجیره های تأمین حیاتی ما بوده است. همه گیری ، خطرات و اختلالات سیستم های غذایی ما را برجسته کرده است. گرسنگی مزمن و ناامنی غذایی در نتیجه این بحران دو برابر شده و صدها میلیون زندگی در سراسر جهان را تهدید می کند. “

Gerda Werburg ، جنبش افزایش تغذیه (SUN) گفت: “COVID-19 از قبل وجود دارد و همچنان تأثیر بسزایی در سیستم های غذایی خواهد داشت. این بحران آسیب پذیری و در عین حال اهمیت حیاتی زنجیره های تأمین حیاتی را نشان داده است. این امکان را اثبات می کند که یک رویکرد سیستماتیک و همکاری بین بسیاری از ذینفعان زمینه را برای آینده بهتر با یک سیستم غذایی پایدار ، پایدار و مغذی فراهم می کند. “

سارا فارلی ، بنیاد راکفلر گفت: “COVID-19 یک چالش بزرگ است ، اما همچنین یک پیام بیدار برای بخشهای خصوصی و دولتی است که مقادیر بهتری را در سیستم غذایی قرار دهند تا واقعاً باعث بهبود تغذیه ، پایداری ، عدالت و پایداری شود.”

نسخه کوتاه را بارگیری کنید

کارهای مرتبط با WBCSD در COVID-19:

COVID-19 بستر های نرم افزاری پاسخ سریع

اصول یک پاسخ قوی به COVID-19: امنیت غذایی

حفاظت از امنیت غذایی در بین COVID-19

برنامه پاسخ سریع – به روز رسانی اقدامات و اولویت ها ، مه 2020

برنامه پاسخ سریع – بروزرسانی در مورد اقدامات و اولویت ها ، ژوئن 2020

COVID-19: صفحه بازیابی طبیعت

ایجاد پایداری طولانی مدت تجارت – نسخه کوتاه Vision 2050

پیامدهای COVID-19 برای دهه پیش رو

برای اطلاعات بیشتر لطفا تماس بگیرید:

سیلوین میباخ ، مدیر ارتباطات غذا و طبیعت

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *