اکتبر 27, 2021

انگور برای افزایش عملکرد و کیفیت ساخته می شود

[ad_1]

اخبارDENİZLİ.COM

در ترکیه دسته در اواخر برداشت در دنیزلی بولدان ، یکی از مراکز مهم تولید ، از باغات انگور مراقبت شد. قلمه های انگور در دشت Buldan Yenichekent ، یکی از مناطقی که انگور سفره ای بدون دانه از انواع Sultani ، Superiol و Ilkeren تولید و صادر می شود ، شروع شد. تولیدکنندگان انگور ، که پس از ریختن برگ درختان انگور ، با نور اول صبح کار خود را آغاز کردند ، سال بعد محصول و شروع به هرس برای بهبود کیفیت. کارگران کشاورزی که از محدودیت ویروس کرونا معاف هستند ، با توجه به فاصله اجتماعی و ماسک زدن به کار خود ادامه می دهند. هرس انگور که هر ساله در فصل زمستان آغاز می شود ، تا مارس ادامه خواهد داشت.

انگور برای افزایش عملکرد و کیفیت ساخته می شود

“اگر به اتصال نگاه می کنید ، به کوه نگاه نکنید”

ساداک شیلاک ، 50 ساله ، یکی از کارگران کشاورزی که باغ های انگور را هرس کرد و هر ساله با تولید هزاران تن انگور و صادرات آن به بسیاری از کشورها به مهمترین منبع درآمد منطقه تبدیل شد ، این جمله را به خاطر آورد: “اگر نگاه کنی ، تاکستان کوه ، اگر نگاه نکنید. “Sadık lakılak اشاره کرد که هرس مهمترین کار از نظر جوان سازی انگور در تاکستان ، افزایش عملکرد و کیفیت انگور است. شولاک تأکید کرد که آزاد سازی ویروس تاج از محدودیت ها از سقوط تولید آن جلوگیری می کند. توصیف روند هرس ، لاکلاک ، “انگور از چوب درختان انگور حاصل می شود. بنابراین ما باید بهترین چوب ها را در انگور بگذاریم و ضعیف ها را ببریم. یک انگور خوب می تواند 8-10 چوب تغذیه کند. به این ترتیب ما باید بهترین چوب ها را برش بزنیم ، بدون اینکه به بقیه اشاره کنیم ، تا عملکرد بهتری داشته باشیم. همچنین بسیار خوب بود که ما از محدودیت های ویروس کرونا رهایی یافتیم و از کاهش تولید جلوگیری کردیم. ” گفت

انگور برای افزایش عملکرد و کیفیت ساخته می شود

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *